CHP’den Kılıçdaroğlu’na saldırı açıklaması: Son derece organize bir eylemdir

0
300

CHP’li Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP sözcüsü Faik Öztrak parti genel merkezinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı asker cenazesinde saldırıya uğramasına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Öztrak “CHP’lilerin şehit cenazelerine alınmaması için kim talimat verdiyse, meydanlarda bu ülkenin kurucu partisine kimler ağza alınmayacak hakaret ve tehditlerde bulunduysa bu saldırının altyapısını hazırlayanlar onlardır” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında Öztrak “Ankara Valisi ve İçişleri Bakanı daha önce sarf etmiş olduğu sözler de dikkate alınarak mutlaka ve derhal istifa etmelidir” dedi.

“SIRADAN BİR PROVOKASYON DEĞİL”

Öztrak’ın açıklamasından satır başları şöyle.

“Yapılan sıradan bir provokasyon değildir. Son derece organize bir eylemdir. Yapılan saldırı ülkemizin iç huzuruna karşı yapılmıştır. Bu saldırının azmettiricileri bellidir. Adına gazete denilen birtakım paçavralarda kimler CHP’yi hedef gösterdiyse, birtakım operasyon kanallarında kimler Genel Başkanımıza idam tehditlerinde bulunduysa, CHP’lilerin şehit cenazelerine alınmaması için kim talimat verdiyse, meydanlarda bu ülkenin kurucu partisine kimler ağza alınmayacak hakaret ve tehditlerde bulunduysa bu saldırının altyapısını hazırlayanlar onlardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz