Munzur Çevre Derneği 10. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi

0
230
                    <strong>Munzur Çevre ve Kültür Derneği bugün Okmeydanı’nda bulunan dernek bünyesinde 10. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.</strong>

Genel Kurul, başkan Ali Ekber Barmagıç’ın konuşmasının ardından ekoloji ve sınıf mücadelesinde yaşamını yitirenler şahsında yapılan saygı duruşu ile başladı.

Kongreye sanatçılar Muzaffer Acar, Pınar Aydınlar, Mehmet Ekici, Mahmut Atalay’ın yanı sıra onlarca yöre ve çevre derneği katılım sağladı.

İnsan Hakları Derneği İstanbul Şube Başkanı Av. Gülseren Yoleri ile Yaşam ve Dayanışma Yolcuları genel kurulu selamlarken, genel kurulda ilk olarak söz alan DEDEF başkanı Özkan Tacer ortak mücadelenin önemine değinerek dayanışma vurgusu yaptı. Devamında söz alan Sinoplular Dernek Başkanı Adnan Çakar ise “Denizin çocukları olarak siz dağların çocuklarını selamlıyoruz. Ortak mücadele yürütmek çok önemli. Çünkü başarının sırrı burada yatıyor” dedi.

Pir Sultan Abdal Ataşehir Şube Başkanı Gülsev Kaya ise söz alarak Alevilerin ve doğanın ezilmişliğine ve yok sayılmasına karşı ortak mücadele çağrılarının önemli olduğuna ve bu söylemlerin pratikte karşılık bulması gerektiğine değindi.

Konuşmaların ardından tek liste olarak girilen seçimde yönetim kurulu belirlendi. MÇD’nin 10. Olağan Genel Kurulu başarı dilekleri ile sona erdi.

Kaynak: Yeni Demokrasi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz