Barış Annesinin eşi ve kızı trafik kazasında hayatını kaybetti

0
240

Barış Anneleri Meclisi üyesi Fahriye Bıkım, Kocaeli’de TEM Otoyolu üzerinde yaşanan trafik kazasında eşi ve kızını kaybetti. Yaralı kurtulan anne ve diğer kızı ise tedavi altında.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi TEM Otoyolu Şekerpınar mevkiinde meydana gelen trafik kazası dün sabah saatlerinde yaşandı. Diyarbakır’a gitmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkış yapacak uçağa binmek üzere Adapazarı’ndaki evlerinden araçlarıyla yola çıkan aile, Şekerpınar mevkiine vardıklarında yaşanan bir trafik kazası nedeniyle yavaşladı. O sırada arkalarından gelen, sürücüsünün alkollü ve aşırı hızlı olduğu belirtilen bir araç ailenin içerisinde bulunduğu araca arkadan çarptı.

Kazada ağır yaralanan baba Fehmi Bıkım (90) ve öğretmen olduğu öğrenilen Nihal Bıkım (54) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazadan yaralı kurtulan Barış Annesi Fehmiye Bıkım Gebze Medikal Park Hastanesi’nde, diğer kızı Sibel Kırmızı ise Ümraniye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kırmızı’nın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.Bıkım ailesinin aracına çarpan sürücünün, kaza mahallinden kaçtığı ve henüz yakalanamadığı öğrenildi.

Anne ve kızının tedavileri devam ederken, baba Fehmi Bıkım ile kızı Nihal Bıkım’ın cenazeleri yakınları tarafından Sancaktepe’de bulunan Yenidoğan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Baba ve kızı için Elazığ’ın Karakoçan ilçesine bağlı Kulukan (Pilavtepe) Köyü’nde taziye kurulacak.

(HABER MERKEZİ) 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz