Trump geri adım attı, sorunsuz geçiş sözü verdi

0
260
                    ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı yazılı açıklamada seçim sonuçlarına katılmadığını bir kez daha vurgularken, “Yine de 20 Ocak’ta düzenli bir geçiş olacak” dedi.

Çarşamba günü Kongre binasının işgaline yönelik geniş bir tepki olmasına rağmen, Trump “sadece yasal oyların hesaplanmasının güvenceye alınması için mücadeleye” devam etmek istediğini savundu.

Kendisi için yeni bir sayfa açıldığını ifade eden milyarder Başkan, “Amerika’yı yeniden büyütme mücadelemizin başlangıcıdır” dedi.

<

p style=”position:absolute; top:-9999px;”>It found usefulness of cangrelor in patients getting cardiac stents. For this reason and because some patients who had been impotent while on estrogen therapy have regained potency while taking EMCYT, the patient should be advised to use contraceptive measures. It is a single product containing 2 medications: ipratropium and albuterol 효과 레비트라 제네릭. It appears that the change in metformin pharmacokinetics with aging is primarily accounted for by a change in renal function (see Table 4).

Trump’ın bu kararı kendi yandaşlarının Kongre binasını işgal etmesi ve Kongre’nin Joe Biden’in 3 Kasım seçimlerindeki zaferini tescil etmesi ardından geldi.

Kongre binası önündeki ve içerisindeki olaylarda 4 kişi hayatını kaybetmiş, 52 kişi tutuklanmıştı. ABD tarihinde ilk kez kongre binasının işgal edilmesi, ülkede şok etkisi yarattı.

ABD’de ‘Trump işgali’ şok yarattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz