Kahramanmaraşlı ev hanımından kişisel sergi

0
274

KAHRAMANMARAŞ’ın Andırın ilçesinde ev hanımı Songül Karakuş Pampal(48) yaptığı yağlı boya resimlerle ilk kişisel resim sergisini açtı.
İlçenin tarihi bahçesi olan Kışla Bahçesindeki resim sergisinin açılışına İlçe Kaymakamı İbrahim Güneş, Belediye Başkanı Ahmet Doğan, ve vatandaşlar katıldı.
60 eserin bulunduğu yağlı boya resim sergisi  vatandaşlar tarafından da ilgi ile karşılandı.
Yetiştiği ilçede sergi açmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen ev hanımı  Songül Karakuş Pampal, 1 ay süren çalışmanın sonucunda sergisini açtığını ifade etti.
Pampal, “Çok mutluyum. Yıllar sonra okuduğum Andırında resim sergisi açmak beni çok mutlu etti. Yöresel anlamda ilçenin güzelliklerini sergiledim,  60 eserim bulunmakta. 1 yıldır çalışmalarımı yapıyordum,  ilgi ve alakalarını esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum ” dedi.
Sergiye katılan Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ise, “Songül hanımın yaptığı çalışmalar gerçekten çok güzel,  ilçemizin aynası olmuş, köy yaşantısını anlatmış,  kültür sanat etkinlikleri açısından ilçemize katkı sağlamıştır ” şeklinde konuştu.
Köy yaşantısının anlatıldığı sergiyi gezen İlçe Kaymakamı İbrahim Güneş ise eserlerin oldukça güzel olduğunu belirterek Songül Karakuş Pampal ‘ı tebrik etti.
Serginin 5 gün açık olacağı bildirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz