Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme

0
268

Muğla’da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in arkadaşı Ceren T., Pınar’la en son görüşen kişinin meyhane işleten Nazlı B. olduğunu söyledi. Ceren’den sonra Nazlı B.’nin de ifadesinin alınması talep edildi.

Muğla’da Cemal Metin Avcı isimli erkek tarafından katledilen Pınar Gültekin soruşturması devam ediyor. Pınar cinayetinde Ceren’den sonra Nazlı B.’nin de ifadesi alınması istendi. Ceren’in iddiasına göre, Pınar’la en son görüşen kişi Akyaka’da meyhane işleten Nazlı B.’ydi.

Gültekin Ailesi’nin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, “Ceren’den sonra Nazlı B.’nin de ifadelerinin alınması için talebimizi Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’na ilettik” dedi.

Avukat Rezan Epözdemir, “Hunhanca ve vahşice işlenen cinayetin tek başına işlenmeyeceği kanaatindeyim” dedi.

Epözdemir, “Şüpheli sonrasında son derece planlı ve programlı bir şekilde hareket ediyor. Suç delillerini gizlemeye ve yok etmeye çalışılıyor. Cinayetin izlerini kaybetmeye çalışıyor. Cinayet işlenirken veya bu cinayet işlenirken veya sonrasında suç delilerini gizlenip, yok edilip, değiştirilirken başkaca faillerin olduğunu düşünüyoruz. Buna ilişkin soruşturmanın genişletilmesi taleplerimizi de Başsavcılık makamına sunuyoruz. Bu kapsamda ailenin talebi üzerine başkaca bir tanığın da dinlenmesini Başsavcılık makamından talep ettik. Maktülü son kez gören ve maktülle son kez görüşen Ceren’den sonra Nazlı B.’nin de dinlenmesini talep ettik” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz’da Akyaka Mahallesi’nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablası ile telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Ailesinin, Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada, Gültekin’i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

Şüphe üzerine gözaltına alınan Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmese de delilleri görünce, ayrıldığı Pınar Gültekin’in tekrar barışma isteğini geri çevirmesi üzerine Gültekin’i bağ evinde öldürdüğünü itiraf etmişti.

Avcı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “canavarca hisle öldürmek” suçundan tutuklanmıştı.

( HABER MERKEZİ)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz