AK Parti ilçe başkanlığına gazeteci aday

0
271

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, DHA)- KAHRAMANMARAŞ’ta gazeteci İskender Zengin, Ak parti Andırın İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Ak Parti kurucu üyesi olarak 2002’den itibaren 17 yıl boyunca tanıtım ve medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüten İskender Zengin, 2019 yerel seçimlerinde Andırın Belediye Başkan aday adayı olunca bu görevden ayrıldı. İlçe başkanlığına aday olarak partisine daha fazla hizmet etmeyi amaçladığını belirten Zengin, açıklamasında şöyle dedi:
“AK Parti kurulduğunda halkın büyük oranda teveccühünü kazanarak tek başına iktidara gelmiş ve günümüze kadar yerel yönetimlerde insan ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde Türkiye’de gerçek yerel kalkınma Ak Parti ile başlamıştır. Adalet ve kalkınmayı yalnız bu ülke için değil, bütün mazlum milletlerin hakkı olarak uluslararası arenada gür sesle savunmaktadır. Davamız bellidir, partimizin daha yüksek oy potansiyeline sahip olması, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi dönemin kadrolarını harekete geçirip partiye kazandırmak için çalışmalarımı sürdüreceğim. Mesele birilerine makam kazandırmak değil, ilçemize hizmetkar seçebilmektir. Bu dava şahsi bir dava değildir, mutlak ki şimdiye kadar partimizin her kademesinde görev almış başkan, yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerimiz hizmet etmek için yola çıkmıştır. AK Partimizin kuruluşundan bu yana görevimiz kesintisiz devam etmektedir. İlçe Başkanlığına aday olan tüm arkadaşlarıma bu hizmet yolunda başarılar diliyor, ilçe, il ve genel merkezdeki büyüklerimizin en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz