BASINA VE KAMUOYUNA

0
338

Bilindiği gibi, insanlık düşmanı sistemin yarattığı ve insanlığı tehdit eden bir büyük bir felaket yaşıyoruz. Hayatını kaybeden insanların sayılarının katlanarak büyüdüğü bu günleri, tarih ve insanlık hiç unutmayacaktır. Böyle zor günler, aynı zamanda dayanışma günleridir. Çünkü insanlık, her felakette ilk olarak dayanışmayla ve birbirine sarılarak kurtulabilmiştir.

Dayanışmanın önemine ve hayat kurtarıcılığına inanan MARDEF (MARAŞ DEMOKRATİK DERNEKLER FEDERASYONU), bu zor günlerde, sorun yaşayan Maraşlı dostlarımızla dayanışmak amacıyla “KARDEŞ AİLE” kampanyasına dahil olmaya karar vermiştir.

Bu amaçla MARDEF olarak, ihtiyacı olan aileye, 3 ay boyunca, her ay 100 Euro katkıda bulunmaya karar verilmiştir. MARDEF’e bağlı veya dost olan bütün dernek, vakıf ve kurumlar ile MARDEF meclislerinin çalışanlarının bu kampanyaya her biçimde katılacaklarına ve büyük katkı sunacaklarına, bütün kalbimizle inanıyoruz.   MARDEF’le ortak hareket eden dernek, vakıf ve kurumlar ile bütün MARDEF meclisi çalışanlarının ve ilgi duyan dostlarımızın bu çalışmada azami duyarlılık göstereceklerinden hiç kuşkumuz bulunmamaktadır.

CORONU VİRÜSÜNE KARŞI DAYANIŞMAYA

ZOR GÜNLER DAYANIŞMA İLE AŞILIR

FELAKETE KARŞI DAYANIŞMA.

MARDEF (MARAŞ DEMOKRATİK DERNEKLER FEDERASYONU)

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz