Aleyna Tilki’nin Kahramanmaraş Konseri gündem oldu

0
341

Aleyna Tilki’nin Kahramanmaraş’ta bir özel okulda ve KSÜ’de vereceği konser sosyal medyada gösterilen tepkiler üzerine iptal edilmişti. Ulusal gazeteler konserin Aleyna Tilki’nin Bodrum pozları nedeniyle iptal edildiğini duyurdular.


Aleyna Tilki‘nin Kahramanmaraş’ta bir özel okulda ve KSÜ’de vereceği konser sosyal medyada gösterilen tepkiler üzerine iptal edilmişti. Ulusal gazeteler konserin Aleyna Tilki’nin Bodrum pozları nedeniyle iptal edildiğini duyurdular.

Aleyna Tilki 26 Eylül’de, Kahramanmaraş’taki Sütçü İmam Üniversitesi’nde bir konser verecekti. Dün sabahtan itibaren sosyal medyada başlayan tepkiler yoğunlaşmış, sosyal medyadaki bazı Kahramanmaraş sayfaları da bu tepkilere yer vermişti. Tepkilerin artamız üzerine Haber46 bu tepkileri haberleştirmiş ve hemen ardından konserin iptal edildiği duyurulmuştu.

Posta, Milliyet, Hürriyet gibi gazeteler web sitelerinde verdikleri haberde Aleyna Tilki’nin Kahramanmaraş konserinin, genç sanatçının Bodrum fotoğrafları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Haberde şu ifadeler yer aldı:

Aleyna Tilki’nin Bodrum pozları konseri iptal ettirdi

Aleyna Tilki 26 Eylül’de, Kahramanmaraş’taki Sütçü İmam Üniversitesi’nde bir konser verecekti 

Bazı sosyal medya kullanıcıları Aleyna’nın 2 ay önce Bodrum’da çekilen tangalı, bikinili pozlarını yayınlayarak tepki gösterdi. Konserin iptal olması yolunda kampanya başlattı.

ALEYNA SAHNEYE ÇIKMAYACAĞINI DUYURDU

Bunun üzerine Aleyna sahneye çıkmayacağını duyurdu. Üniversite de konserin iptal olduğunu açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz