PAZARCIK DA YOĞUN MESAİ

0
332

İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Pazarcık ilçesini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette ilk olarak Belediye Hizmet binasında muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet burada ilçenin sorunları hakkından Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’ın sunumunu dinledi. Belediye ziyaretinin ardından Pazarcık Alevi Kültür Dernekleri Pazarcık Şubesini ziyaret ederek taziyesi bulunan vatandaşlara başsağlığı temennisinde bulunan heyet ilçede çalışmaları tüm hızıyla devam eden Pazarcık Devlet Hastanesinde incelemelerde de bulunarak çalışma hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra ilçe merkezinde ziyaretlerinin ardından Ufacıklı mahallesinde bulunan Aile Sağlığı Merkezi Temel Atma programına katılarak; Ufacıklı, Eğrice ve Kızkapanlı mahallesi Grup Yollarında da Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden Stabilize Sıcak Asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek son olarak ilçe merkezinde bulunan muhtarlarla bir araya geldiler.

Ziyaretlerin ardından konuyla ilgili bir teşekkür konuşması yapan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan; “İlçemizin sorunlarını bire bir bizlerden dinlemek üzere ilçemize gelen İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valimiz Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Milletvekilimiz İmran Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör Beye teşekkürlerimi sunuyorum. Bu hizmetlerin ilçemize gelmesinde emeği geçenlerden Allah razı olsun. Hep birlikte ilçemize en güzel hizmetleri getirerek vatandaşlarımızın hizmetkârı olacağız” dedi.

Programa İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Eskigün, İlçe Teşkilatı ve muhtarlar katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz