İhraç edilen Genç Müsiad Kahramanmaraş Başkanı Üyeleri istifaya zorladığı iddia edildi!

0
326

Önceki gün gece yarısı Haber46’nın duyurduğu Ünal Çimen’in Genç Müsiad başkanlığından alındığı haberi sonrası Genç Müsiad Yönetim Kurulu Üyeleri, güç aldıkları Müsiad’ı bombardımana tuttular.


Önceki gün gece yarısı Haber46’nın duyurduğu Ünal Çimen’in Genç Müsiad başkanlığından alındığı haberi sonrası Genç Müsiad Yönetim Kurulu Üyeleri, güç aldıkları Müsiad’ı bombardımana tuttular.

Birçok genç üyenin yaklaşık 4 – 5 ay önce Genç Müsiad Başkanı Ünal Çimen’i şikayeti sonrası başlayan süreç önceki gün Ünal Çimen’in Genç Müsiad Genel Başkanı Furkan AKBAL tarafından alınması ile son buldu.

Gece saatlerinde ihraç edilen Ünal Çimen sabah saatlerinde Yönetim Kurulu Üyelerinin istifaya zorladığı iddia edildi.

İstifaya zorlanan üyeler ise güç aldıkları Müsiad kurumuna zarar verecek şekilde zehir zembelek bir açıklama yaparak basın kuruluşlarına gönderdi.

İstifasını istediği Yönetim Kurulu ve Üyelerinden yalnızca bir kaçı istifasını verirken, bazı üyelerin ise “ Genç Müsiad bünyesinde bulunduklarından şeref duydukları için, kişilerin onlar için hiçbir önemi olmadığını belirterek istifa etmeyeceklerini belirttiler. “

Yapılan açıklamada, Ünal Çimen’in haksız bir şekilde görevinden alındığı yönetim kurulu üyelerince belirtilirken, Müsiad’a haksız bir görevden alındığı iması göz önüne serildi.

Öte yandan Yönetim Kurulu Üyelerinin yaptığı açıklama da bir ibare ise dikkatlerden kaçmadı. O açıklama da; “ Bu yapılan haksız davranıştan dolayı “ ifadesi kurumdan güç alan üyelerin tekrar kuruma hoş olmayan imalar yapması ise dikkatlerden kaçmadı.

ÜNAL ÇİMEN VE GENÇ MÜSİAD GERÇEKLERİ

Haber46 istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre ise Genç Müsiad ve Müsiad’ı bombalayan Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanın geçmişten gelen haksızlıklar neticesinde görevinden alındığı öğrenildi. Ünal Çimen’in Genç Müsiad Misyonuna ve ilkelerine yönelik uygun olmayan davranışlarda olduğu hem Genç Müsiad Genel Başkanı tarafından hem de Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı tarafından açıklandı.

Öte yandan Genç Müsiad Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yapılan zehir zembelek açıklama sonrası, Kahramanmaraş kamuoyu ise bu açıklamayı “ Güç aldığınız kurumu, çıkarıldığınız zaman mı eleştiriyorsunuz ? “ diyerek açıklamayı dikkate almadıklarını gösterdiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz