2’si yerli 10 film vizyona giriyor

0
352

2’si yerli 10 film vizyona giriyor
2’si yerli 10 film vizyona giriyor

PİRHA – 10 Yeni film bu hafta sinemaseverlerle buluşacak. Aksiyon filmlerinin emektar oyuncusu Sylvester Stallone ve Hollywood’un gözde aktörlerinden Johnny Depp uzun aradan sonra yeniden beyaz perdede görünecek.

Son yılların en durağan sürecini yaşayan Türkiye sineması bu hafta hareketleniyor. İki yerli filmin yanı sıra Azeri yapımı Kıyamet Deneyi ve animasyon yapım Astronot Willy: Macera Gezegeni de gösterimde olacak filmler arasında yer alacak.

MÜZİSYEN BURHAN ÖCAL, YUVAYA DÖNÜŞ FİLMİNDE BAŞROLDE

Hakan Kurşun’un yönetmenliğini yaptığı “Yuvaya Dönüş” adlı filmde perküsyon ustası Burhan Öcal başrolde yer aldı. Dram türünde olan film aşk yaşayan iki gencin hikayesine odaklanıyor. Öcal’a filmde Furkan Palalı, Megumi Masaki, Ayten Uncuoğlu ve Soner Türker gibi isimler de eşlik ediyor.

SYLVESTER STALLONE VE JOHNNY DEPP SİNEMAYA DÖNDÜ

Aksiyon filmlerinin gözde oyuncularından Sylvester Stallone, Kaçış Planı serisinin üçüncü filmiyle dönüş yaptı. Filmde; güvenlik uzmanı Ray Breslin karakterini canlandıran 73 yaşındaki oyuncuya, Dave Bautista, 50 Cent, Jin Zhang, Lydia Hull gibi isimler eşlik ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz