Kahramanmaraş’ta Fuhuşa tepkiler büyüyor

0
328

Kahramanmaraş’ta 1+1 dairelerde gerçekleştiği iddia edilen fuhuşa tepkiler çığ gibi büyüyor.


Konuyla ilgili emniyet teşkilatının özveriyle çalışma yürüttüğünü, fuhşun engellenmesi adına gece gündüz demeden polis ekiplerinin üzerine düşeni yaptığını bildiren Mehmet Kutsal, emniyet teşkilatına teşekkür ederek şunları kaydetti:

“Mahallemiz 1+1’lerden şikayetçi. Mahalle sakinleri defalarca şikayetlerini dile getirdi. bende gerekli mercilere bildirdim. Bu konuda Emniyet teşkilatımız üzerine düşeni yapıyor, geliyor, operasyon yapıyor toplayıp götürüyor, mühürleme yapıyor, ceza yazıyor. Ancak onların yetkileri bu kadar.

Biz bu yerler için kalıcı çözüm istiyoruz. Bu mahallede 1+1 dairelerin yapılmasını istemiyoruz. Bu konuda da belediye başkanlarından yardım bekliyoruz. Mahallemizdeki mevcut 1+1’lerinde statüsünün değiştirilerek kontrol altında tutulmasını talep ediyoruz. Bu konuyla ilgili şikayet dilekçelerimiz ilgili birimlere verildi. İnşallah kısa süre içerisinde içinde bulunduğumuz durumdan kurtulacağız.

Ayrıca ben polislerimize teşekkür ediyorum. Bizim bu konuyla ilgili yaptığımız tüm şikayetlerimizi değerlendirip geliyorlar, gece gündüz çalışarak gerekeni yapıyorlar. Ancak polisimizin emeğinin boşa gitmemesi için diğer yapılması gerekenler yapılmalı. Emniyetimiz bu konuda gösterdiği hassasiyeti diğer kurumlardan da bekliyoruz.”

Haber Muhabiri ve Derleyen – Muttalip Alakuş 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz