Genç Müsiad Kahramanmaraş Şubesinde neler oluyor ?

0
329

Hükümet tarafından da desteklenen, kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayiciler ve İş Adamı Derneği Kahramanmaraş Şubesinde bazı üyelerin üye aidatlarının alındığı ve 5 aydır üye kaydının yapılmadığı öne sürüldü.


Alınan bilgilere göre, 20 üyenin toplu bir şekilde istifa ettiği Genç Müsiad Kahramanmaraş Şubesinde sular durulmuyor. Bu seferde bazı üyelerin üye aidatlarının alındığı fakat, şubeye kaydı yapılmadığı öne sürüldü. Genç Müsiad Genel Merkezinden alınan bilgilere göre ise, Kahramanmaraş Şubesinden kayıt olduğu öne sürülen üyelerin Genel Merkeze evraklarının aylardır ulaşmadığı gibi üye kayıtlarının da yapılmadığı ortaya çıktı.

BAŞKAN TARAFINDAN KAYIT EDİLMİŞTİ

Genç Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Ünal Çimen ve Yönetim Kurulu tarafından derneğe üye kaydı yapılan üyelerin aidatlarının alındığı fakat, üye kaydının yapılmadığı iddia edildi.

Kısa bir süre önce ise Genç Müsiad Kahramanmaraş Şubesinden 20 üyenin toplu bir şekilde istifa etmesi gündemdeki sıcaklığını korurken, üye aidatlarının alınıp üye kayıtlarının yapılmaması ise gündeme bomba gibi düştü. Bazı üyelerin Genç Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Ünal Çimen’e mesaj attığı, Çimen’in ise bu mesajları karşılıksız bıraktığı öğrenildi. Üyelerine her hangi bir açıklama yapma gereği duymayan, Genç Müsiad Kahramanmaraş Şubesinin Kamuoyuna bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

MÜSİAD Genel Merkezi ve Kahramanmaraş Şubesinin iddiaları araştırıp, Genç Müsiad Kahramanmaraş Şubesine bir yaptırım uygulayıp, uygulamayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz