Elbistanspor, ’BAL’a devam’ dedi

0
299

Elbistanspor, ‘BAL’a devam’ dedi

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig’i (BAL) 7’nci sırada bitiren Elbistanspor, Andırın Yeşildağspor ile oynadığı Play-Out maçını 1-0 kazanarak ve gelecek sezon BAL’da kalmayı garantiledi.
Maç, Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu’nda oynandı. Çekişmeli geçen maçın 44’üncü dakikasında Elbistanspor’dan Hıdır Ali, ceza sahasında buluştuğu topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarısı bu skorla tamamlanan maçın ikinci yarısında 45’inci dakikasında oyun zaman zaman sertleşti ve Andırın Yeşildağspor’dan Nurullah, 89’uncu dakikada rakibine yaptığı müdahalenin ardından orta hakem Hasan Kılıçarslan’dan önce ikinci sarı kartı ardından da kırmızı kartı görerek oyun dışı kaldı. 90 dakikanın sonunda başka gol olmadı ve Elbistanspor, Andırın Yeşildağspor’u 1-0 mağlup ederek BAL’da kalmayı garantiledi.
Hakemin bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşayan Teknik Direktör Mutlu Doğan ve futbolcular,  bu sevinci tribüne giderek 90 dakika boyunca kendilerini destekleyen taraftarla paylaştı. Maçı değerlendiren Mutlu Doğan, mutlu olduklarını belirterek, “Maç beklediğimizden de zor geçti. İnşallah bundan sonraki hedefimiz profesyonel lig olur. Sayın Belediye Başkanımız bize ‘Elbistanspor’u profesyonel lige taşıyacağım’ dedi. Biz de Sayın belediye başkanımız Mehmet Gürbüz bey ile birlikte inşallah bu takımı profesyonel lige taşıyacağız. Bu başarıda emeği olan tüm seyircilere ve Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Gürbüz’e teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz