“ALKIŞLAR İKİZER’E”

0
291

31 Mart yerel seçimlerinde her zaman barıştan, huzurdan, kardeşlikten bahsedip herkesin takdirini kazanan CHP Pazarcık Belediye Başkan adayı Av. Haydar İkizer, bu tutumunu seçim akşamı da herkese kanıtladı. Kimliği belirsiz kişilerin Cumhuriyet Halk Partisi Pazarcık Seçim Ofisine 31 Mart’ta yapılan çirkin saldırılara rağmen sağduyusunu hiç bir zaman kaybetmeyen Haydar İkizer olayların büyümesine engel oldu. CHP seçmenlerine ve araçlarına yapılan saldırılara rağmen kendi seçmenlerini uyarıp Pazarcık’ta can mal kaybına yol açmaması için büyük uğraşlar veren Av. Haydar İkizer sağduyu çağrısı yaparak bu olayların büyümesinin önüne geçti. Sandıklar açıldıktan sonra hemen yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi:
“SAĞDUYUMUZU HİÇ BİR ZAMAN YİTİRMEDİK”
“Öncelikle gece gündüz demeden, seçim sürecinde bize destek veren, zamanını ayıran tüm partili arkadaşlarıma ve herkese teşekkür ederim. Demokrasiye inanıyorsak demokrasinin sonuçlarına katlanmak zorundayız. Tabi biz seçim boyunca herkese birlik ve beraberlik çağrısı yaptık. Gelin birleşelim. Beraber hareket edelim. Bu Pazarcık hepimizin, kazanacağımız seçimi zora sokmayalım dedik. Birleşebilmek için elimizden gelen her türlü gayreti sarf ettik. Ama maalesef açık ara kazanma şansımız varken ki sonuçlar bunu gösteriyor. Birleşmediler ve kaybettik. Demokrasinin gereği bu sonucu kabul etmektir. Kazanan sayın İbrahim Yılmazcan’ı tebrik ediyorum. Ama maalesef kimliği belirsiz kişiler bize saldırdılar, partimize saldırdılar. Araçlarımıza arkadaşlarımıza zarar verdiler ama bizler sağduyudan, barıştan kardeşlikten yana olduğumuzu seçim süreci boyunca söyledik ve uyguladık. Gerçekten yapanlardan bir özür bekledik ama bunu bile yapmadılar. Eğer birleşseydik bizler açık ara kazanacağımız belediye başkanlığını maalesef kaybettik; yazık oldu. Sebep ne olursa olsun, hiç bir zaman kavgadan, itişip kakışmaktan, birbirini vuran kıranlardan taraf olmadık olmayacağız. Bana gerek yurt içi, gerek yurt dışından destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
“CHP ÜLKEMİZDE KAZANDI”
“Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler Pazarcık’ı kaybettik ancak İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya gibi büyükşehirlerde büyük bir başarı elde ettik. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Halkımızın iradesinin tecellisi olan seçim sonuçlarına her zaman saygılıyız ve kaybettiğimiz için de Pazarcık’ta üzgünüz. Ben tekrardan tüm Parti arkadaşlarıma, bizim için çalışan bize gönül vermiş herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz