Mersin’deki Maraşlılar birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu

0
272

Mersin Maraşlılar Derneği’nin düzenlediği gecede konuşan dernek başkanı Sabri Meraklı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde demokrasi ve huzurun kazanmasını temenni etti. 

Mersin Maraşlılar Derneği tarafından dayanışma yemeği düzenledi.  Yemeğe CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Alpay Antmen, HDP Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan, CHP Maraş İl Başkanı Esat Şengül, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit Alevi Bektaşi İnan Kurulu ve Mersin Cemevi Başkanı Pir Hasan Kılavuz, Mesiad Başkanı Hasan Engin ve Eğitim-Sen Başkanı Sinan Muşlu çok sayıda yöre dernekleri temsilcileri katıldı.

Gecede konuşan dernek başkanı Sabri Meraklı, kendilerine destek olanlara teşekkür etti. Meraklı derneği kurma amaçlarını şöyle anlattı:

“Bu derneği kurmamızın iki temel amacı vardır. Birincisi kültürümüzü yaşamak, ikincisi ise üniversitede okuyan öğrencilere burs vermektir. 18 üniversite öğrencimize derneğimiz olarak katkıda bulunuyoruz. Derneğimize üye olarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz. Özelikle genç arkadaşlarımıza çok ihtiyacımız var. Derneğin yönetim kurulu organlarında en çok gençlere ihtiyacımız var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz