Kılıçdaroğlu için idam isteyen Akit TV haber müdürüne soruşturma

0
275

“Kamuoyunun Kemal Kılıçdaroğlu’nun idam edilmesini istediğini” iddia eden Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2 gündür yeniden “idam” açıklamaları yaparken iktidara yakınlığıyla bilinen Akit TV, kamuoyunun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun idamını istediğini öne sürdü. Akit TV’nin skandal “haber”i sonrası soruşturma başlatıldı.

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla müzeye dönüştürülen Ulucanlar Cezaevi’nden gerçekleştirdiği yayında, cezaevinin bahçesinde bulunan darağacının önünde konuşarak “Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var” dedi.

Halkın Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen’in idamını istediğini söyleyen Özmen, daha sonra “Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ’ye yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de işte bu darağacında asılmasını, idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum, bu bizim fikrimiz tabii ki, takdir yine kamuoyunun… Ama maalesef 2004 tarihinde idam kaldırıldı” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz