Ekinözü eski belediye başkanı hayatını kaybetti

0
316

Ekinözü eski belediye başkanı hayatını kaybetti

Ömer KOÇ/EKİNÖZÜ(Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ’ın Ekinözü eski Belediye Başkanı Osman Özen hayatını kaybetti. 70 yaşında ölen Özen, 10 yıl görev yaptığı Ekinözü Belediyesi’nde yapılan törenin ardından toprağa verildi.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Osman Özen için ilk tören Maarif Mahallesi Merkez Camii’nde yapıldı. Kılınan Cenaze namazının ardından Özen’in cenazesi 1989-99 yılları arasında görev yaptığı Ekinözü Belediyesi’ne götürüldü. Burada düzenlenen törene; Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Nursi Çeleğen, Osman Özen’in görev süresince ilçeye hizmet etmek için çalıştığını belirterek, “Osman ağabeyimiz Adam gibi yaşadı ve adam gibi de bir isim bıraktı.  Ekinözü onu unutmaz.  Ekinözü’nde yüzlerce insanı onun sayesinde iş sahibi oldu. Ekinözü’ne  yaptığınız bütün hizmetlerden dolayı, Ekinözü halkı adına size çok teşekkür ediyorum. Allah yaptıklarınızdan razı olsun. Sizi Sevenlere, ailenize sağlık ve uzun ömürler dilerim. Biz sizden razıyız. Haklarımızı helal ediyoruz. Başkanım siz de bize haklarınızı helal edin. Çıktığınız yolculuğun Cennet olmasını dilerim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Osman Özen’in cenazesi götürüldüğü ilçe mezarlığına toprağa verildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz