CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı İkizer: Narlı’ya yeni bir cemevi yapacağız

0
330

Narlı’da CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Haydar İkizer’in seçim bürosu açılışı binlerce kişinin katılmasıyla miting havasında geçti. Açılışta konuşan İkizer, “Alanlar dolmuşsa iyi yoldasınız demektir. Ama balkonlar ve çatılarda insanlar CHP bayraklarını sallıyorsa seçimi kazanmışız demektir.” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık Belediye Başkan Adayı Haydar İkizer, Maraş’ın Narlı ilçesinde seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. CHP Maraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç ve binlerce kişinin katıldığı büro açılışı miting havasında geçti.

CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Haydar İkizer’in anons edilmesi ile birlikte alanda bulunan binlerce kişi “Başkan İkizer”, “Dik dur eğilme Narlı seninle” ve “Meydanlar bize dar yürü be Haydar” sloganları atarak destek verdiler.

“31 MART’TA ZAFER BİZİM OLACAK”

“Bu bir seçim bürosu açılışıydı ama miting alanına dönüştürmüşsünüz. Ben buradan zaferi görüyorum 31 Mart’ta zafer bizim olacak” ifadelerini kullanan İkizer, konuşmasına şöyle devam etti:

“Narlı Antep ve Maraş arasında ikisine yarım saat mesafede şirin bir yer ve güzel bir coğrafyası olan bir kent. Ama hakkettiği hizmetleri son beş yılda almamıştır. Bizler belediyeyi kazandığımız taktirde Narlı’nın hakkettiği hizmetleri yapacağız. Bir cemevi ve bir taziye evi var bunlar yeterli mi elbette değil. İkinci bir cemevi ve taziye evi yapacağız. Sizler alanda CHP’ye belediyeyi kazandıracağınızın sözünü verdiniz, ben de size buradan söz verdiğimiz projeleri yapma sözü veriyorum.”

“PAZARCIK’TA BİR OYUN OYNANIYOR BUNA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

İkizer, “Biz çatı partisiyiz, bu seçimlerde seçimi kazanacak olan biziz. Vakit birlikte olma vaktidir, birlikte hareket edeceğiz oylarımızı böldürmeyeceğiz. Çünkü bir oyun bile çok önemi var” dedi.

İkizer’in ardından söz alan Maraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Pazarcık’ta bir oyun oynanıyor oylarımız bölünmeye çalışılıyor. Sandığa giderken buna göre hareket edeceğiz. Az bir oy ile kaybedersek bu vebalin altından kalkamayız” ifadelerini kullanarak 31 Mart seçimlerinde çalışmalarının karşılığını alacaklarını ve Maraş başta olmak üzere bir çok yerde başarılı sonuçlar elde edeeklerini belirtti.

Konuşmaların ardından halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz sahne aldı.

PİRHA-MARAŞ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz