Buldan kayyumların gidişini Amed’den izleyecek

0
265

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, İstanbul Yeşilköy’de bulunan Halil Vedat Fıratlı İlkokul’unda oyunu kullandı.

Oy kullandıktan sonra seçimin hayırlı geçmesi dileğini paylaşan Buldan, Amed’e geçerek kayyumların gidişini izleyeceğini açıkladı.

Buldan, “Oyumuzu kullandık. Öncelikle herkese hayırlı olsun, Türkiye halklarına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Umuyorum barışa özgürlüklere ve eşitliğe katkı sunacaktır bugün kullandığımız oylar” dedi.

Eş Genel Başkan, “Çok yoğun bir seçim temposundan çıktık, çok yoğun bir çalışma sürecini bitirdik. Her şeyi yaptık aslında. Türkiye’nin geleceği ve yarınları için çok şey söyledik. Ama hiçbir TV kanalının bizim çalışmalarımızı vermemesi, çıkarılan engeller, seçmenlerimizle buluşmamız yansımamış olabilir. Ancak çok çalıştığımızı özellikle ifade etmek isterim” diye ekledi.

Her gün miting meydanlarında HDP’ye atılan iftiraları, kendilerine karşı söylenen yalanları ve yaratılan farklı bir algıyı yıkmak açısından halka çok şey söylediklerini belirten Buldan, şöyle noktaladı:

“Biz bugün görevimizi yaptık ben inanıyorum ki halkımız da sandık başında görevini yapacak. Şimdi oyumu kullandım direkt Diyarbakır’a geçeceğim. Çünkü kayyımların gidişini Diyarbakır’dan izlemek bana büyük bir zevk verecek. Hepinize tekrardan teşekkür ediyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz