İkizer: HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM!!!

0
304

Pazarcığın tüm köy ve mahallelerini karış karış gezerek projelerini anlatan Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, Belediye Başkanı olması durumunda Yukarı Pazarcık ve Aşağı Pazarcık ayrımını ortadan kaldıracağını belirterek; “Yukarı Pazarcık, Aşağı Pazarcık olmayacak! Tek Pazarcık olacak” dedi.
Seçim çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Pazarcık Belediye Başkan adayı Haydar İkizer, Pazarcık ve köylerini karış karış gezerek halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Her türlü olumsuz hava koşullarına rağmen milletin sıcak sohbetleriyle bütün olumsuz hava şartlarına meydan okuyor.
Seçim bölgesinde yapmış olduğu ziyaretler hakkında bilgiler aktaran İkizer, “Gittiğimiz yerlerde bizi karşılayan sıcak yürekler, soğuk havayı unutturdu. Pazarcıklıların emeği emeğimiz, alın teri alın terimizdir. Adım adım Pazarcık’ı dolaşmaya, onların desteklerine talip olmaya devam ediyoruz. Pazarcık Hepimizin!!! Birlikte yaşıyoruz, birlikte yöneteceğiz. Her bir hemşerimizi efendimiz bilip, onurlu bir şekilde hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.
Pazarcıklılara en büyük projesi olan sosyal belediyeciliği anlatan İkizer, Belediye Başkanı olması durumunda hayata geçireceği çalışmalara ilişkin de bilgi veriyor.
İYİ BİR EKİBİMİZ VAR!!
Belediye Başkanı olduğum takdirde ilk olarak kurduğumuz ekip tüm köy ve mahallelerin acil olarak hizmet edilmesi gereken listelerini çıkaracak. Çıkaracakları bu Acil Eylem Planını uygulamaya alacağız. Buradaki amacımız acil hizmet ihtiyacı olan köyleri tespit HİZMET ADALETİNİ sağlamaktır.
BÜTÜN KÖY VE MAHALLELERE ADALETLİ BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ!!!
Belediye Başkanı olduğumuz takdirde hizmetleri adaletli bir şekilde yapacağız. SİZİN PARANIZI SİZE HARCAYACAĞIZ.Tüm köy ve mahalleler için çıkardığımız listelerle her köy ve mahalleye hizmetler yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bize oy veren vermeyen her mahalleye hizmet götüreceğiz.
HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM!!!
Biz herkesin belediye başkanı olacağız. Aşağı Pazarcık veya Yukarı Pazarcık diye bir ayırım olmayacak. Köy mahalle ayırımı yapmadan hizmetimizi herkese yapacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz