İKİZER BELEDİYE BAŞKANI GİBİ KARŞILANIYOR

0
285

Pazarcık’ta Bütün Kesimlerin Ortak adayı olarak ismi açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına büyük bir enerjiyle başlayan Avukat Haydar İkizer, gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Gittiği her yerde halkın yoğun ve sıcak ilgisiyle karşılanan Pazarcık Belediye Başkan adayı Av. Haydar İkizer halkın umudu olmaya devam ediyor. Gittiği bütün yerlerde yapacağı hizmet ve projelerden bahseden İkizer yapacağı hizmetlerde devamlı olarak iyi bir ekip çalışmasına vurgu yapıyor. Başarının sırrının Enerji dolu Bir ekibin olmasına bağlayan Av. İkizer bu ekibe sahip olduklarını ve bunu başaracak güçte bir bilgi, birikim ve deneyime sahip olduklarını söyledi.
EVRİ KASABASINDA HAYDAR İKİZER RESİTALİ
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Haydar İkizer bir çok köy ve kasabalara yaptığı ziyaretlerden sonra Evri kasabasına çıkartma yaptı. Halkın büyük bir umutla beklediği İkizer, konuşmasında her türlü sorunu çözeceklerini ve yapamayacakları hiç bir şeyin sözünü vermeyeceklerini söyledi. Açıkladığı tüm projeleri kesinlikle yerine getireceğini ve asla sözlerin vaatlerin havada kalmayacağını belirten Pazarcık Belediye Başkan Adayı İkizer hizmetten öksüz ve yetim kalan tüm bölgelere hakkettikleri hizmeti getireceklerini söyledi.
AVUKAT İKİZER’DEN OSMANDEDE ÇIKARTMASI
Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer Evri kasabasını ziyaret ettikten sonra seçim çalışmalarına Osmandede’ye yaptığı çıkartmayla devam etti. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan İkizer büyük bir coşkuyla karşılandı. Osmandede sakinleriyle sıcak bir ortamda gerçekleşen seçim çalışmasında Av. İkizer projelerini ve yapacağı hizmetleri bir bir sıraladı. Vaadini gerçekleştiremeyeceği hiç bir hizmetin sözünü vermeyen İkizer, yapacaklarını anlatarak halkın büyük takdir ve beğenisini kazandı. Osmandede sakinleri Av. İkizer’e destek sözü verdikten sonra İkizer Osmandede’den ayrılarak Narlı daki sanayi esnaflarıyla bir araya gelmek üzere Narlı’ya hareket etti.
(haber: Faruk İNCE)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz