Öztunç: “Derdim, 11 ilçesi ile güzeller güzeli Maraş”

0
260

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç, seçilmesi halinde Maraş’ı adil ve tarafsız bir şekilde yöneteceğini belirterek, “Derdim 11 ilçesi ile güzeller güzeli Maraş” dedi.

Öztunç, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör için de isim vermeden, “ya kardeşiniz Ali Öztunç’u desteklersiniz ya da atama ile gelen Maraş’ın sokaklarını dahi bilmeyen ithal adaylara destek verirsiniz” cümlelerini kullandı. CHP Maraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Göreve gelmesi halinde Maraş’ı bölgenin parlayan yıldızı yapacağını kaydeden Öztunç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşerilerim ben memleket sevdalısı bir kardeşinizim. Derdim 11 ilçesi ile güzeller güzeli Kahramanmaraş. Derdim hizmet, Derdim memleketim çok daha yaşanabilir bir şehir olsun. Gecemi gündüzüme katacağım. Çok çalışacağım ve Maraş’ımı bölgenin parlayan yıldızı yapacağım. Bana 5 yıl yetki verin. 5 yılda göreceksiniz Maraş nerelere gelecek. Hayatım boyunca hiç partizan olmadım. Tarafsız ve adil biçimde Büyükşehir belediyesini yöneteceğim. Takdir milletimin. İki adaylı bir seçimde ya kardeşiniz Ali Öztunç’u desteklersiniz ya da atama ile gelen Maraş’ın sokaklarını dahi bilmeyen ithal adaylara destek verirsiniz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz