DEĞERLİ MARAŞLILLAR !

0
278

DEĞERLİ MARAŞLILLAR,

AFŞİN’LİLER,

ANDIRIN’LILAR,

ÇAĞLAYANCERİT’LİLER,

DULKADİROĞLU’LULAR,

EKİNÖZÜ’LÜLER,

ELBİSTANLI’LAR,

GÖKSÜN’LÜLER,

NURHAK’LILAR,

12. ŞUBAT’LILAR,

PAZARCIK’LILAR,

TÜRKOĞLU’LULAR,

Sizin de yaşadığınız gibi yine bir seçimin arifesindeyiz. Olağan Üstü Hal koşullarında yapılan bu seçimlerde hem cumhurbaşkanlığı, hem de milletvekili seçimleri yapılacaktır.

Erdoğan, bir kez daha, biz ezilenlerin, Kürtlerin, Alevilerin ve yoksulların sesini kısmak istiyor. Hatta bir defa daha iktidara
gelirse bizlere daha çok katliam yaşatacak, daha çok savaş çıkartacak ve daha çok kan akıtacaktır.

O nedenle bu seçim, adalet, barış, demokrasi ve eşitlik isteyen bizler için hayati önemdedir. Yokluk ve çaresizlik içinde ömür tüketmek istemeyen yoksullar, inançlarını özgürce yaşamak isteyen Aleviler, dilleri ve kültürleriyle hiçbir baskı olmadan yaşmak isteyen Kürtler, hepimiz, bu topraklarda yaratılan “tek adam” diktatörlüğüne karşı bu seçimleri önemli bir fırsata çevirmeliyiz.

Halbuki biz, yoksullar, biz köylüler, biz Aleviler ve biz Kürtler, bu topraklarda yaşanacak bütün güzelliklerin teminatıyız, biz olmadan hayat olmaz, barış olmaz, adalet ve özgürlük olmaz. Yani biz bu seçimlerde diktatörlere karşı özgürlüğü, DAİŞ çetelerine ve katliamcılara karşı insanlığı savunuyoruz.

Tam da bu nedenle bu seçimler önemlidir ve onun için bütün Maraşlılar, Afşin’liler, Andırın’lılar, Çağlayancerit’liler,
Dulkadiroğlu’lular, Ekinözü’lüler, Elbistanlı’lar, Göksün’lüler, Nurhak’lılar, 12. Şubat’lılar, Pazarcık’lılar, Türkoğlu’lular, ilk olarak 12. Mayıs mesai bitimine kadar,hem kendilerinin, hem de tanıdıklarının, seçmen kaydını mutlaka takip etmeli, yapılmasını sağlamalıdırlar.

Unutmayalım, belki de bizim bir oyumuzla diktatör yıkılacak, özgürlük, barış ve huzur kazanacaktır.

12. mayısa kadar her an her saniye seçmen arkadaşlarımızın yakınlarımızın kaydını yapıp yapmadıklarıyla ilgilenelim, teşvik edelim, gerektiğinde yardımcı olalım.

Sonrada oy’unu, tanıdıklarının, yakınlarının oy’larını “en yakışıklı aday”a ve O’nun partisine vermelidirler.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz