Bozulan yollar, erken seçim tarihin açıklanınca düzeltilmeye başladı…

0
270

Elbistan’da bir süre önce başlatılan doğalgaz hattı döşeme çalışmaları kapsamında bozulan yollar seçim tarihi açıklanınca tamir edilmeye başlandı.

Elbistan’da bir süre önce başlatılan doğalgaz hattı döşeme çalışmaları kapsamında bozulan yollar seçim tarihinin açıklanmasının akabinde tamirat ve düzeltilmeye başlandı.

Elbistan’daki doğalgaz çalışmaları nedeniyle Battalgazi, Esentepe ve Orhangazi Mahallelerindeki birçok ana cadde ve ara sokaktaki yollar yapılan çalışmalardan dolayı bozuldu. Ancak, Maraş Büyükşehir Belediyesinin “bir takım aksaklıklar” bahanesinin arkasına sığınarak doğalgaz için kazılan cadde ve sokaklarda ki, kazılan ve bozulan yerleri şimdiye kadar yapmaması ve Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihini açıklamasının akabinde bu yolların düzeltilmeye çalışılması bunun bir seçim yatırımı olduğunu düşündürmektedir.

Bozulan yollardaki geçici çözümler ise sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor.  Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ekipler, tamirat ve yama çalışmalarına başladı. Maraş Büyükşehir Belediyesi kontrolünde sürdürülen asfaltlama hasar gören yolların sıcak asfaltla kaplandığı belirtildi.

Çalışmaların seçime kadar tamamlanması için çok sayıda ekip görevlendirilmiş durumda…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz