Maraş’ta kayak merkezi tanıtıldı

0
347

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Kahramanmaraş’ta turizm sektöründe faaliyet gösteren acenta ve otel temsilcilerine Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Yedikuyular Kayak Merkezi’ni gezdirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Kahramanmaraş’ta turizm sektöründe faaliyet gösteren acenta ve otel temsilcilerine Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Yedikuyular Kayak Merkezi’ni gezdirdi. Burada gezi ile alakalı bir açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi başkanı Cevdet Kabakcı, şunları söyledi:

“Bu tesis büyük bir tesis ve kademe kademe ilerleyecekler. Türkiye’deki en güzel kar tesislerinden biri olacak. Yakınımızda yaklaşık 90 gün karın bulunduğu bir tesis yok. Geçen sene geleneksel kayak federasyonuyla yapmış olduğumuz Türkiye şampiyonasında buraya 12 şehrimizden yarışmacılar geldiler. Kayak federasyonu başkanı 1 hafta önce Uludağ’daydı Kahramanmaraş’taki kar seviyesi Uludağ’dan fazla dedi. Sonra Kastamonu’ndan gelenler oldu, Erciyes’teki kar seviyesinden de fazlaydı. Ve burada geçen sene 4 metrelik bir kar seviyesi tespit edilmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz