Elbistan’da geçici iş izdihamı

0
275

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından uygulamaya konulan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 6 ay süreyle Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalıştırılacak 75 kişilik geçici işçi kadrosuna 1090 kişi başvurdu.

TYP kapsamında Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevlendirilecek 75 kişinin belirlenmesi için Elbistan Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan mülakata katılan 1090 kişi, kendilerine dağıtılan formları doldurarak, sonucu beklemeye başladılar.
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından uygulanan Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde 135 kişi istihdam edilecek.
Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 75, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 40, Ekinözü ve Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde ise 10’ar kişi 6 ay süre ile iş sahibi olacak.

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlarının yapacağı değerlendirmenin sonucunda Elbistan Milli Eğitim Müdürlüğü’nde istihdam edilecek 75 kişi belirlenecek. Mülakat sonucunda Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak olan kişilerin isimlerinin açıklanmasının ardından Ekim ayı başı itibarı ile işbaşı yapacakları bildirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz