Maraş’ın 3. Bahar ve Yöresel Eğlencelik Şöleni başlıyor

0
222

Tarih Kültür ve Turizm Platformu ve Andırınlılar Derneğinin 24 Eylül 2017 tarihinde Kapıçam Mesire Alanında ortaklaşa düzenleyeceği 3. Geleneksel Bahar ve Yöresel Eğlencelikler Şöleninin tanıtımı yapıldı.

Maraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu üyesi STK Başkanları ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz sabah kahvaltısında buluştu.Platforma üye STK Başkanları, Kahramanmaraş STK Daire Başkanı Adnan Alagöz ve Kahramanmaraş Basın Camiası düzenlenen programda bir araya geldiler. Platform ve Andırınlılar Derneğinin 24 Eylül 2017 tarihinde Kapıçam Mesire Alanında ortaklaşa düzenleyeceği 3. Geleneksel Bahar ve Yöresel Eğlencelikler Şöleninin tanıtımı yapıldı.Platform Başkanı Ahmet Kolutek, platform hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra yapılacak şenlik hakkında açıklamalar da bulundu.

Başkan Kolutek konuşmasında “Tarih Kültür Platformu olduğu o zaman elbette gündem de kültür olacaktır. Bir toplumu ayakta tutan en önemli unsur o toplumun kültürüdür. Kültür, bir toplumun tarihi yaşam süreci içinde meydana getirmiş olduğu maddi ve manevi değerler bütünüdür.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz