DEĞERLİ HALKIMIZ VE SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR!

Bazı insanlar vardır, yerleri doldurulamayacak, emeklerinin değeri ölçülemeyecek olan insanlardır. Bu insanlar öylesine alışıldık bir etki bırakırlar ki, ancak onları kaybettiğimizde, ne kadar büyük bir boşluğu doldurdukları ancak o zaman ortaya çıkmaktadır.

Ne yazık ki hayata veda eden sevgili dostumuz, Ekinözü HDP ilçe başkanı çok sevgili ORUÇ KUL, işte böyle yeri doldurulmayacak olan, halkının hizmetinde olan emekçiydi. En zor zamanlarda en zor işleri hiç bir pazarlık yapmadan, hiç bir kaygı taşımadan üstlenen ve büyük bir inanmışlıkla, sorumluluğunu yerine getiren ORUÇ KUL’un o büyük fedakarlığını ve kararlılığını, bu halk hiç unutmayacaktır.

ORUÇ KUL canımız tam bir halk adamı olarak, pratik çözümler üreten, etrafında bulunan insanların morallerini yükselten özel bir ruh ve heyecan taşıyordu. Onunla birlikte olanların yüzleri asık olmazdı. Onun için hiç bir sorun çözümsüz değildi. Böyle bir inanmışlık ve kararlılık içindeydi, ORUÇ KUL canımız.

ORUÇ KUL, yıllarını verdiği halkımız tarafında unutulmayacak, O hepimiz için örnek olarak yaşayacaktır.

Maraş Demokratik Dernekler Federasyonu(MARDEF) olarak ORUÇ KUL dostumuzu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşadığımızı belirtir, ailesinin, yakınlarının, dostlarının ve tüm halkımızın acısını paylaşır, sabırlar dileriz. Ayrıca ORUÇ canımızın emeğine ve inancına bağlı kalacağımızı, onun emeklerinin boşa gitmesine izin vermeyeceğimizi ifade etmek isteriz.

MARDEF

(Maraş Demokratik Dernekler Federasyonu)

Son Eklenenler

Bu Hafta En Çok Okunanlar

spot_img

Son Eklenenler

HDP İstanbul davasında siyasetçilere 76 yıl 4 ay ceza!

HDP İstanbul eski il eşbaşkanlarının da aralarında olduğu 11 siyasetçiye “örgüt üyesi olmak” ve...

’On yıl sonra yine yastayız’

Dünya Kadın Yürüyüşü Fransa, “23 Aralık 2022, 9 Ocak 2013’ten on yıl sonra yine...

Vız gelir duvarlarınız vız!

Prof. Şebnem Korur Fincancı, dünkü duruşmada savunma yapmayacağını, beyanda bulunacağını belirterek, "İntikam alıyorlar benden....

Yayalara çarpmamak isterken ağaca çarptı: 1 yaralı

Kahramanmaraş’ta yola çıkan yayalara çarpmamak için manevra yapan sürücünün kullandığı otomobil ağaca çarptı....