Kayyum, belediyenin makam aracını kendisine tahsis etti

0
264

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi kayyumu Serdar Kartal, seçimlerden 3 gün önce imzaladığı protokolle, belediyenin makam aracı ve 3 aracını, 10 yıl boyunca bedelsiz olarak Yenişehir Kaymakamlığı’na tahsis etti.

Demokratik Bölgeler Partisi’nin (DBP) Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınması ardından 8 Aralık 2016’da belediyeye kayyum atandı. Yenişehir Belediyesi’ne ilk önce Kaymakam Mehmet Özel, daha sonra Serdal Kartal kayyum olarak atanmıştı.

31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerde ilçede yüzde 62 oy alan HDP’nin Eşbaşkanları Belgin Diken ve İbrahim Çiçek henüz mazbatalarını almazken, kayyumun belediye araçlarını Kaymakamlığa tahsis ettiği ortaya çıktı.

BEDELSİZ TAHSİS ETTİ

Yenişehir Kaymakamı Serdar Kartal, Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Cebe ile imzaladığı protokolde, Yenişehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın 1 Mart tarihli ve 194 sayılı talep yazısı ile Yenişehir Belediyesi’nin 8 Mart tarihli ve 47 sayılı meclis kararına istinaden makam aracıyla birlikte 3 aracı 10 yıllığına bedelsiz tahsis etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz